Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На окрузі Добкіна зафіксували підкуп виборців. Міліція порушила справу

Субота, 4 жовтня 2014, 21:16

В окрузі, де на позачергових парламентських виборах балотується брат "регіонала" Михайла Добкіна - Дмитро Добкін - відкрито кримінальне провадження за фактом підкупу виборців.

Про це у своєму Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

"За фактом підкупу виборців в окрузі, де обирається брат Михайла Добкіна - Дмитро Добкін (178-й, з центром у Первомайському), відкрито кримінальне провадження, ... за що передбачено покарання по 157 ст. Кримінального Кодексу. Суспільство буде уважно стежити за розслідуванням цієї справи", - заявив він.

Разом з тим в управлінні МВС повідомили: через секретаря з Близнюківської прокуратури (Харківська область) надійшла заява про те, що, на його думку, кандидат у народні депутати Добкін Дмитро Маркович підкуповує голоси виборців.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 157 КК України (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача)", - наголошується в повідомленні МВС.

Зазначимо, перша справа з підкупу виборців, відкрита у Харківській області, була відкрита за скаргою від представника кандидата в нардепи по 169-му округу Олександра Кірша (Народний фронт) на підкуп виборців на користь кандидата в нардепи по тому ж округу Володимира Скоробогача (екс-регіонала, що йде на вибори як безпартійний самовисуванець).

Українська правда, Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування