Петренко запевняє, що у призначенні Яреми-молодшого "ніякої корупції"

Понеділок, 6 жовтня 2014, 11:42

Міністр юстиції Павло Петренко заперечує корупційну складову при призначенні сина генпрокурора Віталія Яреми Валерія на посаду в Держреєстрслужбі.

Про це він сказав в коментарі "Українські новини".

"Хлопець (Валерій Ярема) потрапив у дуже неприємну ситуацію, на період виборів проти його батька йде "чорний піар"... Він уже дуже довго працює в Мін'юсті", - заявив Петренко.

"Я з ним спілкувався - дуже скромний хлопець, талановитий, займається методологічними питаннями впровадження "електронних офісів", - додав він.

Він наголосив, що очолюваний Яремою департамент не займається безпосередньо реєстрацією прав на нерухомість, а розробляє методологію й документацію.

Петренко переконує, що Ярему-молодшого призначили головою департаменту, бо він довго працює в цій сфері, розробив відповідну документацію й безпосередньо на практиці разом з грузинськими депутатами займається впровадженням "електронних офісів" в Україні.

Міністр зазначив, що дуже задоволений роботою Валерія Яреми на новій посаді.

Як відомо, у відповіді ДРС на запит "Української правди" повідомили, що Ярема-молодший працює безпосередньо у службі з червня, а вже у вересні очолив департамент.

Загальний стаж сина Генпрокурора складає 6 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...