Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

9 членів 59 окружкому самовільно залишили приміщення - СБУ

Четвер, 6 листопада 2014, 16:24

Дев'ять членів окружної виборчої комісії округу №59 (з центром, перенесеним в Великій Новосілці) в Донецькій області в ніч на 31 жовтня самовільно залишили приміщення ОВК.

Про це йдеться у відповіді СБУ на звернення члена Центральної виборчої комісії Олександра Шелестова, копію якої мають Українські Новини.

Як повідомили у СБУ, члени ОВК самовільно залишили приміщення окружкому і в супроводі військовослужбовців 37 батальйону територіальної оборони Збройних сил прибули до Дніпропетровська, де знаходилися в готелі "Європейський" і Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

1 листопада в супроводі спецпідрозділу Міністерства внутрішніх справ "Дніпро-1" два члена ОВК з виборчою документацією та печаткою окружкому прибули в ЦВК.

Враховуючи, що на той момент у них був відсутній статус членів ОВК, а також не було законних підстав для розгляду доставлених ними документів, виборча документація та печатка окружкому були вилучені та в подальшому повернуті в окружну комісію, про що складено відповідний акт.

Як повідомлялося, ЦВК сподівається, що ОВК №59 зможе самостійно встановити підсумки голосування виборців в окрузі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування