Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У конфлікті на Донбасі загинули 14 рятувальників

П'ятниця, 7 листопада 2014, 11:57

За період збройного конфлікту на сході України загинули 14 співробітників Держслужби із надзвичайних ситуацій, ще 23 були поранені.

Про це під час прес-конференції заявив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Григорій Марченко, передає Укрінформ.

За словами Марченка, бойовики грабують підрозділи ДСНС в Донецькій та Луганській областях та вимагають перейти в їхнє підпорядкування. Крім того, терористи зруйнували десятки пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувальних заводів і складських приміщень.

"Бойовики здійснюють постійні напади на підрозділи в Донецькій та Луганський областях. Лише технічних засобів - це автомобільної техніки та медичної техніки було пограбовано понад 5 млн грн", - сказав він.

Марченко також повідомив, що після, так званих виборів в "ДНР" і "ЛНР" інтерес бойовиків до підрозділів ДСНС підвищився.

"В ультимативній формі і з погрозами застосувати зброю вимагають перейти у підпорядкування цих, так званих республік. Але наші підрозділи продовжують виконувати покладені на них завдання", - зазначив Марченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування