Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярема вислухав претензії активістів і нагадав, що "сам на Майдані стояв"

Понеділок, 1 грудня 2014, 15:56

Генеральний прокурор Віталій Ярема запевняє, що сам зацікавлений у якнайшвидшому і оперативному розслідуванні злочинів проти активістів Євромайдану.

Про це йшлося на зустрічі генпрокурора з головою ВГО "Коаліція учасників помаранчевої революції", представники якої провели акцію біля будівлі Генеральної прокуратури, інформує прес-служба ГПУ.

Зазначається, що представник громадськості висловив ряд претензій, які стосувалися ходу розслідування резонансних подій 30 листопада 2013 року.

Генеральний прокурор повідомив про хід слідства та "ряд об’єктивних перешкод, які стоять на заваді", - кажуть у прес-службі.

Ярема запевнив, що особисто зацікавлений у об’єктивному та швидкому розслідуванні, оскільки "сам був учасником мирних акцій протесту на Майдані".

Громадські активісти висловили побажання максимально широкого інформування громадськості щодо ходу розслідувань кримінальних проваджень.

Генеральний прокурор пообіцяв, що відповідна інформація буде оперативно оприлюднюватися на офіційному сайті Генеральної прокуратури.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...