Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У столичному містобудуванні та архітектурі корупції не знайшли

Субота, 7 лютого 2015, 10:48

У діяльності Департаменту містобудування та архітектури КМДА не виявлено корупційних проявів.

Про це повідомляє сайт КМДА з посиланням на результати службового розслідування.

"За результатами перевірки підтверджень корупційних проявів у діяльності департаменту не виявлено, водночас, було встановлено випадки порушень термінів виконання контрольних документів", - йдеться в повідомленні.

В акті за результатами службового розслідування вказується, що "звинувачення (заступника директора департаменту – начальника служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури КМДА Андрія Вавриша у корупції від власників МАФів – ред.) виявилися безпідставними, оскільки у функціях Департаменту відсутні елементи, що могли бути використані з корисливою метою".

"За підсумками всіх перевірених фактів та встановлених порушень робоча група запропонувала суворо вказати Вавришу на необхідності неухильного дотримання норм чинного законодавства та забезпечення дієвого контролю підпорядкованих йому підрозділів в частині виконавської дисципліни", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 12 грудня 2014 року мер Києва Віталій  Кличко відсторонив Вавриша від виконання обов’язків за підозру у корупції.

У КМДА відзначили, що 12 грудня Кличко зустрівся з мітингувальниками-власниками тимчасових споруд, які прийшли під КМДА з вимогою звільнити одного з чиновників міської адміністрації.

Мер наголосив, якщо звинувачення у корупції щодо будь-кого зі столичних чиновників підтвердяться, вони мають бути звільнені і притягнуті до відповідальності.

Згодом Вавриш заявив, що за організацією пікету власників МАФів стоїтьпроросійський член Партії регіонів Олександр Солодкий.

Українська правда. Київ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...