Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві слідчі нишпорять у пошуках "іграшок з нацистською символікою"

Понеділок, 6 квітня 2015, 17:26

Російське видання РИА Новости повідомило, що слідчі в Москві вилучили з продажу вироби "з нацистською символікою" в магазині "Техника — молодежи" в спорткомплексі "Олімпійський"

Видання посилається на джерело в правоохоронних органах.

"Обшуки в рамках даної кримінальної справи пройшли в будинках керівників магазину, офісах і в самому магазині. На даний момент іграшки з продажу вилучено", - зазначив співрозмовник агентства.

Він розповів, що обшуки проводилися в рамках тієї ж кримінальної справи, за якою в суботу слідчі вилучили продукцію з ТЦ "Центральний Дитячий магазин на Луб'янці" (колишній "Детский мир").

Раніше повідомлялося, що московська прокуратура домоглася порушення кримінальної справи за фактом продажу в ТЦ "Центральний Дитячий магазин на Луб'янці" іграшок у вигляді солдатиків, бюстів і офіцерів нацистської Німеччини.

У зв'язку з цим Роспатріотцентр Росмолоді закликав волонтерів та небайдужих громадян по всій Росії сходити в магазини в своїх регіонах і подивитися, що там продають, а також зробити фотографії і відправити їх на спеціально створену поштову скриньку.

Потім Росмолодь планує відправити результати моніторингу в слідчі органи для подальшої перевірки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...