Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики перекидають сили й машини, з Росії зокрема - Тимчук

Четвер, 7 травня 2015, 11:42

Бойовики продовжують переміщення сили й бойової техніки Донбасом, посилюючи частину позицій.

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук 7 травня у Facebook.

"Флангова позиція бойовиків у районі Горлівки (від Майорського до Світлодарська) за добу була посилена мінометною батареєю, також у даний район перекинуто 3 танки й 4 ББМ", - зазначає він.

"На Луганському напрямку зафіксовано переміщення (через Краснодон із боку РФ) танкового підрозділу в супроводі мотопіхотної групи (12 танків і 4 одиниці ББМ – 3 БМП-2 і 1 – БТР-70), а також 5 одиниць автомобільного транспорту (криті вантажівки) з живою силою. Напрямок руху – н.п. Первомайськ", - повідомляє Тимчук

Від Тельманового убік Новоазовска, за даними ІС, проїхало 2 конвої постачання (по 6-7 критих вантажівок), танковий підрозділ (6 танків), а також мотопіхотний підрозділ, (18-20 одиниць бронетехніки й близько 120-130 бойовиків).

"Бойовики посилено перекидають зенітні установки ЗУ-23-2 на певні ділянки – у район Бахмутської траси, у район н.п. Весела Гора, у район н.п. Авдіївка (усього 9 одиниць)", - пише Тимчук.

"Дані зенітні установки діють у складі невеликих, мобільних вогневих груп бойовиків, здійснюючи прицільний обстріл позицій українських військ із наступним швидким відходом", - додає він.

Також упродовж доби зафіксовано переміщення 37 автотранспортних одиниць "в інтересах формувань російсько-терористичних військ на окупованій території" і близько 65 одиниць, які прибули з території РФ.

У північній частині Луганська зафіксовано колону критих вантажівок (8 одиниць), у супроводі 1 МТ-ЛБ і 1 БТР-80.

Не припиняється активне переміщення конвоїв постачання через Петровський район Донецька й Докучаєвськ, додає Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...