Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ССЦКК: бойовики обстрілюють Широкине з переносних реактивних установок "Град-П"

Вівторок, 9 червня 2015, 07:50

Спостерігачі Спільного центру по контролю і координації фіксують збільшення випадків застосування з боку бойовиків в районі Широкино переносних реактивних пускових установок 9П132 "Град-П".

Як повідомляють у СЦКК, днями тільки в ході одного обстрілу українська сторона зафіксувала 47 пострілів. Це було підтверджено і представниками російської сторони.

"Враховуючи одночасне застосування до п'яти снарядів, можна зробити припущення про наявність п'яти таких установок у бойовиків в районі Широкино", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що про зазначені факти було повідомлено представникам СММ ОБСЄ в ході брифінгу.

Також на брифінгу керівник російської сторони СЦКК повідомив, що ситуація в районі Мар'їнки стабілізувалася, а техніка відведена.

У той же час протягом дня в Мар'їнці спостерігалися перманентні обстріли позицій ВСУ зі стрілецької зброї та 120 мм мінометів, проте масштабних бойових дій не було.

Крім того представникам СММ ОБСЄ були передані задокументовані факти обстрілів українських позицій, інформацію про руйнування, загиблих і поранених, а також дані про місцезнаходження зафіксованих артилерійських систем бойовиків в безпосередній близькості від житлових кварталів Донецька і Яковлівки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування