Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк відчитав місцеву владу за кошти на подолання наслідків надзвичайних ситуацій

Середа, 8 липня 2015, 14:47

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив керівникам на місцях вповні освоїти кошти, які виділено з держбюджету на відновлення інфраструктури і подолання наслідків надзвичайних ситуацій.

Про це він заявив на засіданні Кабінету міністрів.

"По Маріуполю було виділено 10 мільйонів гривень, освоєно тільки 60% коштів. Це найвищий відсоток освоєння. Тобто уряд кошти дав, а використання цих коштів на місці не відбувається", - навів Яценюк статистику.

"Краматорськ: виділено 5 мільйонів, використання – тільки 40%", - додав він.

"По Луганській області: уряд видав 150 мільйонів гривень, використання – 10% всього-на-всього. Донецька область: уряд виділив 150 мільйонів гривень – використання 0. На місто Слов’янськ ми видали 6,6 мільйона гривень, використання – 0", - сказав прем’єр.

Він дав доручення керівникам обласних державних адміністрацій, місцевому керівництву: "Невідкладно вжити заходів до використання виділених коштів на відновлення інфраструктури і подолання наслідків надзвичайних ситуацій. Це безпосередньо гроші, які йдуть на допомогу людям".

"Ми гроші знайшли – тепер ваша робота, місцевої влади, освоїти ці кошти відповідно до закону і потреб людей, які очікують цього", - наголосив Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: