Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінінформполітики: заява про бригаду з Оренбурга може бути дискредитацією

Вівторок, 4 серпня 2015, 12:50

У Міністерстві інформаційної політики вважають, що заява російських найманців "ДНР" про свою причетність до повітряно-десантної бригади з РФ може бути інформаційною спецоперацією для дискредитації українських ЗМІ та ОБСЄ.

Про це пише офіційна сторінка проекту Мінінформполітики "Інформаційні війська" у Facebook.

"З приводу інформації в звіті ОБСЄ за 2 серпня про те, що один з озброєних терористів назвав себе та інших російських найманців "частиною 16-ї повітряно-десантної бригади з Оренбурга": такої бригади взагалі не існує, тому, ми вважаємо, що це може бути або запланована інформаційна спецоперація для дискредитації українських ЗМІ та ОБСЄ, або дурість російських терористів", - зазначено в повідомленні.

Як відомо, спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ заявили, що зафіксували присутність російських військовослужбовців в місці зберігання відведеного важкого озброєння бойовиків "ДНР".

 "Озброєний чоловік, який охороняв одне з місць зберігання важкого озброєння "ДНР", стверджує, що він та інші, присутні на локації, представляють 16 повітряно-десантну бригаду з Оренбурга, Російська Федерація", - йшлося у звіті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...