Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Три учасники акції протесту в Кишиневі арештовані

Понеділок, 7 вересня 2015, 03:59

Лідер невеликої партії "Червоний блок" Григорій Петренко і двоє його соратників були арештовані після акції протесту, що проходила в Кишиневі паралельно з багатотисячним антиурядовим мітингом на головній площі столиці Молдавії.

Про це повідомляє NewsMaker.

За даними видання, Петренко, Павло Григорчук і Михайло Амерберг арештовані на три доби. У рюкзаку Григорчука виявлені ланцюг і навісні замки, які він міг використовувати біля  Генпрокуратури.

Акція членів партії "Червоний блок" почалася біля будівлі Академії наук, а потім учасники перейшли до будівлі Генпрокуратури. Біля дверей будівлі кількох активістів затримали, спроба розбити біля прокуратури наметове містечко також провалилася.

Один з учасників демонстрації повідомив, що спочатку планувалося, що колона "Червоного блоку" пройде повз будівлі прокуратури і попрямує на центральну площу.

Міністр внутрішніх справ Олег Балан вже заявив, що в протистоянні у будівлі Генпрокуратури отримали поранення і травми чотири співробітники поліції.

У Кишиневі в неділю відбулася масова акція протесту, яку пізніше оголосили безстроковою. Демонстранти вимагають відставки влади та організації дострокових виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування