Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: Давайте не перетворювати місцеві вибори в те, що було в Чернігові

Середа, 9 вересня 2015, 15:14

У МВС сподіваються при щільному взаємодії з мерами міст і головами обласних адміністрацій, а також з СБУ забезпечити проведення місцевих виборів.

Про це на раді регіонів заявив глава МВС Арсен Аваков.

"Ми передбачили цілий план, як ми будемо дотримуватися правопорядку. Він буде доведений завтра на ранковій селекторній нараді начальникам УВС обласним, міста. Він передбачає щільну взаємодію з органами влади, з меріями, зі службами безпеки та іншими правоохоронними органами", - сказав він.

"Але цей план нічого не вартий, якщо у керівників немає ключового розуміння питання. Ми не перекидаємо ні на кого відповідальність, а ми разом створюємо середовище, в якому можливі адекватні вибори", - сказав він.

"Давайте не перетворювати місцеві вибори в те, що відбувалося у нас в Чернігові! Це просто негідно кожного з нас", - закликав Аваков.

"По кожній області - ми розуміємо деякі специфіки - я б хотів мати зустріч з кожним головою адміністрації і з мерами, розуміючи, що у нас ці вибори будуть особливими з тьочки зору провокативних дій, як зробити так, щоб вони пройшли бездоганно" , - сказав Аваков.

"Хочу лише вас запевнити, я спілкувався з бійцями ... у всіх ясне розуміння - ми забезпечимо ті процеси, які дадуть країні ясний порядок і українську державу. Сили такі є у нас", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування