Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На передньому краї бойовиків залишається важке озброєння - ІС

Середа, 4 листопада 2015, 10:25

На передньому краю бойовиків на Донбасі, як і раніше, фіксується важке озброєння, яке має бути відведено від лінії розмежування.

Про це заявляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук 4 листопада у Facebook.

"Так, у районі Круглика на позиціях замасковано дивізіон 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" (8 одиниць) і не менше 3 одиниць 152-мм САУ 2С3 "Акація"; східніше Іванівки, у лісопосадках – 8 БТР-70, 80, а також 5 танків, кілька позицій із ПТРК; південніше Лутугіного – 16 одиниць БМП-1 і МТ-ЛБ на польовій стоянці, а також на замаскованих позиціях 18-20 ББМ і 8 танків різних типів (зосереджено однієї групою)", - пише він.

За даними ІС, на 10 листопада заплановано перевірку підрозділів "4 омсбр" (окремої мотострілкової бригади – ред.) "2-го армійського корпуса ЛНР" за участю "російських кураторів – офіцерів 12-го командування резерву Південного військового округу ЗС РФ".

"Одночасно ракетно-артилерійський дивізіон "4 омсбр" отримав вказівку на передислокацію з району Красного Луча в район Брянки Луганської області – у зону, в якій не повинно бути важких озброєнь", - пише Тимчук.

"У районі Слов’яносербська підрозділи розвідки "4 омсбр" проводять розвідку позицій ЗСУ", - додає він.

5-7 листопада, за даними ІС, на військовому полігоні в районі села Успенка Лутугинського району Луганської області відбудуться батальйонні тактичні навчання підрозділів т.зв. "2 омсбр 2 АК ЛНР".

У районі села Мирне Лутугинського району Луганської області зафіксовано 38 танків "танкового батальйону 2 омсбр 2 АК ЛНР".

При цьому "за наказом "глави ЛНР" Ігоря Плотницького почався процес розформування підрозділів т.зв. "територіальної оборони" терористичної організації "ЛНР", пише Тимчук.

"Серед бойовиків "ДНР" активно поширюється інформація про формування на тимчасово непідконтрольній території України формування "Харківський корпус", - додає він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування