Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко вибачився за невдалу фразу про волонтерів

П'ятниця, 4 грудня 2015, 18:48

Президент Петро Порошенко вибачився за невдалу фразу про волонтерів, яку він озвучив, виступаючи в Будинку офіцерів у Києві з нагоди 24-ї річниці Збройних сил України.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

У п’ятницю ввечері Порошенко наголосив на унікальній ролі волонтерів у розбудові Збройних Сил України.

"Я хочу наголосити: без волонтерів, без всього Українського народу наша перемога була б неможлива. Низький уклін і велика шана всьому волонтерському руху", – заявив Порошенко на засіданні Національної ради реформ.

За словами президента, саме волонтери були першими, хто розпочав реформування всіх органів державної влади. В першу чергу, це було продемонстровано в Міністерстві оборони.

"Був висаджений "Волонтерський десант", який днями і тижнями без сну забезпечував початок ефективного функціонування органів державної влади, боротьбу з корупцією, прозорість процесів і збільшення ефективності використання державних коштів", – зазначив Порошенко.

 "Вибачте за вирвані з контексту слова, які намагались розповсюджувати в соціальних мережах", - додав він.

Як відомо, виступаючи в Будинку офіцерів у Києві з нагоди 24-ї річниці Збройних сил України, Порошенко заявив: "Я хочу подякувати волонтерам, які в перші години, дні і місяці війни, коли було найважче, віддавали останнє. І без цього внеску ми б все рівно перемогли, але було б набагато важче".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування