Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стець озвучив свої недопрацювання

Вівторок, 8 грудня 2015, 14:13

Мінінформ за 9 місяців своєї роботи витратив з бюджету 2 млн гривень і залучив від партнерів декілька десятків мільйонів гривень.

Про це в інтерв'ю Лига.net повідомив міністр інформаційний політика Юрій Стець, який у вівторок подав у відставку.

"Близько двох мільйонів гривень. Це виключно зарплати співробітників та різного роду комунальні платежі та канцтовари. Якщо ми говоримо про залучені гроші, то це близько декількох десятків мільйонів гривень", - сказав Стець.

Говорячи про те, що йому вдалося і не вдалося зробити за рік своєї роботи, він сказав: "Я вийшов у публічну площину і озвучив, що у мене є місія з чотирьох пунктів: розробка стратегічних документів у сфері інформаційної безпеки, відновлення мовлення в Донецькій і Луганській областях, реформа в іномовленні України та проект "Відкрита влада".

При цьому, за його словами, роботу із стратегічних документів його відомство виконало на 75%. Точно так само він оцінив роботу з відновлення мовлення на окупованих територіях Донбасу. "Але відсотків 75% територій цих областей ми покрили. У держави не взяли ні копійки на цю роботу", - заявив Стець.

Він зазначив, що використовувалися тільки ті передавачі, які передали партнери. Так, від Литви Україна отримала 15 передавачів, від Польщі - 9, від США - 3 FM-передавачі. Ще три аналогових телевізійних передавача очікується отримати від Латвії.

"Близько п'яти наших каналів Донецьк може дивитися. Звісно, що далеко не все місто. Зрозуміло, що впливає рельєф місцевості і, крім того, там сигнал глушать недруги", - повідомив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування