Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під час суду над Корбаном із зали за лайку вигнали Хмару

Понеділок, 8 лютого 2016, 18:03

Суддя Апеляційного суду Києва Денис Масенко видалив колишнього депутата Ради Степана Хмару із засідання суду під час розгляду апеляції на арешт екс-лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана за образу прокурорів.

Як повідомляє кореспондент "Українських новин" із залу суду, у понеділок суд почав допит свідків захисту - лікарів "Клініки сімейної медицини" (Дніпропетровськ), що належить батькові Корбана.

Кардіолог Тетяна Кіхтенко зазначила, що в підсудного було діагностовано ішемічну хворобу серця та атеросклероз коронарної артерії.

Після перенесеної операції стентування він, з її слів, мав 10-14 днів перебувати на стаціонарному режимі, але був доставлений на судове засідання.

При цьому лікар зазначила, що після операції в Корбана були нормальні показники і стабільна гемодинаміка.

Також вона наголосила, що одним із факторів хвороби могло стати куріння підозрюваного.

Завідувач відділенням клініки Олександр Медяков зазначив, що в подібній ситуації існувала гіпотетична загроза життю для Корбана.

Також летальний результат для хворого в подібній ситуації допускає головлікар клініки Людмила Леснічук.

Після того, як прокурори в суді вказали на те, що показники Корбана після операції були в нормі й летальний результат не стався, Хмара підхопився зі свого місця і почав називати їх "виродками" і "дебілами".

Суддя зробив 2 попередження екс-депутату і після другого - видалив його із залу.

Після цього суд перейшов до допиту 4-го лікаря з "Клініки сімейної медицини".

Як відомо, 28 грудня 2015 року Дніпровський районний суд Києва змінив запобіжний захід Корбану з домашнього арешту на взяття під варту до 26 лютого.

30 грудня 2015 року захист Корбана оскаржив його арешт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування