Нагірний Карабах: ситуація "стабільно важка"

Неділя, 3 квітня 2016, 11:33

У зоні карабаського конфлікту обстановка залишається складною, за даними ЗМІ, з Вірменії у невизнану республіку доставлені ракетні комплекси і РСЗВ.

Як заявили 3 квітня у Міноборони Азербайджану, ситуація за 2 квітня і в ніч на 3 квітня лишалася стабільно важкою.

"Зберігається напруженість. Противник продовжує обстрілювати населені пункти і позиції ЗС Азербайджану з усіх видів артилерійського озброєння і мінометів. Спостерігається інтенсифікація в обстрілів", - заявив глава прес-служби азербайджанського Міноборони Вагіф Даргяхли, пише Інтерфакс-Україна.

У  Міноборони Азербайджану заявляють, що Збройні сили Вірменії протягом доби у різних напрямках 130 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши 60, 82 і 120-мм міномети, гранатомети, а також великокаліберні кулемети.

ЗС Азербайджану завдали по позиціях і окопах ворога 137 вогневих ударів, повідомляє Міноборони Азербайджану.

Разом з тим місцеве видання Вірменії Times.am повідомляє, що з Вірменії до невизнаної Нагірно-Карабахської республіки доставлено ракетні комплекси і РСЗВ.

"Напередодні ввечері з Вірменії в Арцах були доставлені тактичні ракетні комплекси "Точка" і реактивні системи залпового вогню "Смерч", - йдеться у повідомленні. 

Раніше повідомлялося, що Вірменія перекинула в Арцах ракетно-артилерійську бригаду і одиниці військової авіації.

Детальніше про ситуацію у зоні конфлікту у Нагірному Карабасі читайте у матеріалі на "Європейській правді" - "Карабах на порозі війни. Загострення перед великими переговорами". 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування