Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві "лимонівці" закидали посольство України фаєрами

Понеділок, 2 травня 2016, 17:58

У Москві представники незареєстрованої партії "Другая Россия" (націонал-більшовики) провели акцію під посольством України та закидали будівлю фаєрами. 

Як повідомили у партії, учасники провели акцію до другої річниці трагічних подій в Одесі: розгорнули транспарант "Смерть катам! Свободу Одесі!"  та розкидали листівки.

Кількість учасників акції не уточнюється, лише повідомляється, що були затримані троє нацболів - Ігор Щука, Володимир Макаренко і Максим Касілов. 

Як повідомляє Інтерфакс, на затриманих учасників заходу складено протоколи про дрібне хуліганство за ст. 20.1 КоАП.

"Штраф у 550 рублів заплатили на місці", - повідомив один з представників партії. 

При цьому радіостанція "Говорит Москва" повідомляє, що свою акцію "лимонівці" провели під час мітингу "АнтиМайдану", який зібрав понад 500 учасників. 

 
 

Один із затриманих - Ігор Щука - громадянин Білорусії, у 2014 році брав участь у російської агресії проти України. У травні 2014 року він жив в передмісті окупованого Краматорська, називав себе польовим командиром і стверджував, що має у підпорядкуванні озброєних бойовиків. Восени того ж року стало відомо, що на батьківщині проти Щуки порушено справу за фактом його участі у війні в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування