Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацполіція заявляє, що обшуки проводять не лише у члена громради при НАБУ

П'ятниця, 2 грудня 2016, 10:48

У справі, за якою проводяться обшуки у члена громадської ради при НАБУ Володимира Рисенка у Харкові Нацполіція проводить 23 обшуки фізичний і юридичних осіб.

Про це Українській правді повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

"Не йдеться про конкретного громадянина, загалом у Харкові головне слідче управління Нацполіції проводить 23 обшуки. Мета – виявлення документів щодо розтрати майна", - сказав він.

Він уточнив, що за дорученням ГПУ головне слідче управління Нацполіції  проводить слідчі дії в рамках кримінального провадження. "Йдеться про заволодіння майном юридичних  осіб і подальшої розтрати шляхом виведення з-під іпотеки", - додав Тракало.

Він зазначив, що провадження здійснюється за статтями 190 шахрайство, 191- привласнення, розтрата майна або шляхом зловживання службовим становищем, ст 188 ч1 викрадення шляхом демонтажу електромереж кабельних ліній зв'язку та їх обладнання, ст357 – викрадення привласнення вимагання документів, штамів печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства, або їх пошкодження, і ст 358 – підробка документів, печаток, і з використанням підроблених документів.

"Інша інформація – таємниця слідства. Подробиці будуть згодом", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що уп'ятницю вранці у члена громадського контролю при НАБУ Володимира Рисенка проходять обшуки.

Оксана Коваленко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування