Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб АТО: 122 обстріли, бойовики били з важкої артилерії

Вівторок, 7 березня 2017, 05:58

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики відкривали вогонь 122 рази. В результаті один український військовий загинув, чотири були поранені і ще один травмований.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку танки бойовиків вели вогонь по Водяному та Лебединському. Також по Водяному сепаратисти били з артилерії.

З мінометів різних калібрів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї терористи обстріляли Гнутове, Новотроїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Новогригорівку та Широкине. Також з мінометів вони били по Гнутовому, Чермалику, Талаківці, Павлопілю і Водяному. По Березовому, Водяному і Широкиному вели вогонь БМП і снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски, а з гранатометів і стрілецької зброї - Північне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам'янку і Невельське. По Кам'янці вогонь вів снайпер. По Луганському - БМП.

На Луганському напрямку з 152 мм артилерії терористи неодноразово обстрілювали Кримське. З мінометів різних калібрів вони били по Новоолександрівці, Попасній, Новтошківському, Кримському, Троїцькому, Оріховому. З гранатометів бойовики били по Троїцькому, Новоолександрівці, Новозванівці, Кримському.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування