У центрі Одеси згорів "Лексус" депутата від БПП

Середа, 21 лютого 2018, 10:13

Позашляховик Lexus RX-400 згорів у ніч на середу в Обсерваторному провулку в центрі Одеси.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За його інформацією, машина належала депутатові Одеської міськради з фракції "Блок Петра Порошенка" Петру Іонову. Чи мав місце підпал, джерело не змогло сказати.

За повідомленнями очевидців, займання сталося приблизно о 3:00.

Сам депутат, поліція і рятувальники інцидент поки не коментували.

Як відомо, Іонов - член політичної партії "БПП Солідарність", входить до фракції цієї політсили в Одеській міськраді. Близький до народного депутата Дмитра Голубова, який нещодавно взяв на поруки мера Одеси Геннадія Труханова.

 
Петро Іонов
Фото з його сторінки у Facebook

Як відомо, 15 лютого суд відпустив на поруки Труханова та його заступника Павла Вугельмана: за Труханова поручився нардеп від БПП Дмитро Голубов, а за Вугельмана – нардепи Пресман і Мірошниченко. Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд арештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 млн грн.

Національне антикорупційне бюро підозрює Труханова, його заступника, а також директора департаменту комунальної власності та голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради у привласненні майна за схемою, яка завдала державі 185 млн грн збитків.

За даними детективів, у грудні 2017 року троє чиновників мерії виїхали за кордон, а на початку січня 2018 року Україну покинув і голова комісії міськради.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...