Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Найєм готовий допомогти Саітову повернутися в Україну

Вівторок, 24 липня 2018, 21:48

Народний депутат Мустафа Найєм разом із своїми адвокатами готовий надати необхідну юридичну допомогу Магомеду-Аміну Саітову, якого підозрюють у побитті нардепа, для його повернення з Азербайджану в Україну.

Про це повідомив сам Мустафа Найєм.

Він нагадав, що підозрюваний є громадянином України і, незважаючи на рішення влади Азербайджану, Саітов може самостійно звернутися до посольства України в Баку з проханням повернути його до Києва.

"Я і мої адвокати готові надати підозрюваному всю необхідну юридичну допомогу, щоб вийти з цієї принизливої ситуації з честю і повернутися в Україну в рамках процедури спрощеної екстрадиції. Всю цю допомогу ми готові надати БЕЗКОШТОВНО, в будь-який зручний час і необхідному обсязі. Мої контакти і контакти моїх адвокатів є в публічному доступі", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, Азейрбаджан відмовив в екстрадиції Магомеда-Аміна Саітова.

Водночас адвокат Саітова заявив, що його клієнт готовий сам повернутися з Азербайджану в Україну після того як спаде "істерія" навколо справи.

Раніше українськй суд відмовився продовжити Саітову заочний арешт. Він посилався на те, що слідчі не надали підтвердження того, що підозрюваного оголосили в міжнарожний розшук.

2 травня Магомеда-Аміна Саітова, підозрюваного у побитті нардепа Мустафи Найєма, оголосили у розшук.

5 травня глава МВС Арсен Аваков заявив, що його затримано в Азербайджані, розпочато екстрадиційні процедури.

Магомед-Амін Саітов є одним із засновників промоутерської компанії "Бум-бокс Промоушнс", а також засновником ТОВ "Релакс-Компані". У 2015 році він значився заступником голови правління Міжнародної громадської організації "Інтернаціональний союз".

Як повідомлялось, 30 квітня у центрі Києва нардеп Мустафа Найєм став учасником кофлікту з групою осіб, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та потрапив до лікарні зі зламаною щелепою і струсом мозку.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: