Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Маріуполь" пробився до третього раунду кваліфікації Ліги Європи

Четвер, 2 серпня 2018, 22:50

ФК "Маріуполь" пробився до третього раунду кваліфікації Ліги Європи. За сумою двох матчів команда з Маріуполя здолала шведський "Юргорден".

Нагадаємо, що перший матч у Швеції завершився нічиєю з рахунком 1:1.

У матчі-відповідь, що пройшов в Одесі 2 серпня, в основний час також було зафіксовано нічию - 1:1. У двох додаткових екстра-таймах сильнішим виявився український клуб.

Рахунок в поєдинку на 63-й хвилині відкрив Олександр Піхалєнок, який після серії помилок та рикошету зумів пробити ворота "Юргордена" - 1:0. Гості відігралися на 77-й хвилині. Як і в поєдинку у Швеції відзначився Баджи.

Переможний для "Маріуполя" гол був забитий на 97-й хвилині. З пенальті відзначився Руслан Фомін - 2:1. Ще в перші додаткові 15-ть хвилин шведи мали гарну нагоду знову зрівняти рахунок. Після удару Баджи м`яч влучив у штангу, а на добиванні зіграв Ольссон, котрий пробив прямо в руки воротаря Рустама Худжамова.

У третьому раунді відбору Ліги Європи "Маріуполь" зустрінеться з переможцем пари "Бордо" (Франція)/"Вентспілс" (Латвія). "Бордо" виграв перший матч в Латвії з рахунком 1:0.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування