Активісти другий день пікетують поліцію Одеси

Понеділок, 24 вересня 2018, 17:54

Учасники акції під Головним управлінням поліції Одеської області виступають проти нападів на активістів і вимагають звільнення начальника одеської поліції Дмитра Головіна і прокурора області Олега Жученка.

Про це пише місцеве видання "Думська".

Повідомляється, в пікеті беруть участь близько 200 представників патріотичних організацій і громадських об'єднань. Люди приходять з плакатами, гаслами.

Зокрема, в акції бере участь колишній лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

Активістам відповіли, що Головіна немає на місці, тому він не може вийти і поспілкуватися з пікетувальниками, але люди не розходяться.

У виданні стверджують, що акцію назвали безстроковою, закликавши збиратися під будівлею управління поліції щодня, поки їх вимоги не будуть задоволені.

 
фото "Думська"

23 вересня в Одесі близько сотні людей вийшли на протест через напад на керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика.

 
фото "Думська"

Читайте також: 

Замах на активіста Олега Михайлика. Що сталося в Одесі і кому це вигідно?

"Це тільки початок. Насильства будуть жорстокішими – Гандзюк та інші активісти про напади на себе"

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії "Сила Людей". У партії вважають, що до нападу може бути причетний мер Одеси Геннадій Труханов, акції проти діяльності якого проводив Михайлик. 

У травні 2018 р. двоє невідомих скоїли замах на екс-керівника одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка.  Під час зіткнення він отримав ножове поранення. Один з нападників утік, але згодом його затримали і відпустили, він проходить у справі як свідок. Інший  отримав від Стерненка смертельний удар ножем у живіт.

Поліція розслідує убивство нападника на Стерненка як умисне. 

5 червня в Одесі двоє невідомих напали з ножем та поранили Віталія Устименка. Поліція кваліфікувала напад як замах на вбивство.

7 червня Устименко повідомив, що йому дадуть державну охорону. Однак уже 14 серпня стало відомо, що Устименка залишили без охорони.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News