Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАЗК запросило Логвинського для пояснень

Понеділок, 1 жовтня 2018, 12:16

Національне агентство з питань запобігання корупції запросило народного депутата Георгія Логвинського, якого підозрюють в адміністративному порушенні, для дачі пояснень.

Про це 1 жовтня повідомляє прес-служба НАЗК.

Зокрема, НАЗК встановило, що перебуваючи у статусі нардепа Логвинський у квітні 2017 року користуючись депутатськими повноваженнями задля задоволення приватного інтересу, звернувся до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Такі обставини зумовили виникнення суперечності між службовими/представницькими повноваженнями народного депутата та його приватним інтересом", - йдеться в заяві агентства.

Зазначається, що ці дії мають ознаки порушення закону "Про запобігання корупції" в частині запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Крім того такі дії містять ознаки адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією  передбачено ч.2 ст.172-7 КУпАП (Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

У зв’язку з цим НАЗК запросило Логвинського 3-4 жовтня або 5 жовтня з 9:00 до 12:00 "для надання пояснень та зауважень щодо змісту протоколу про адміністративне правопорушення".

Крім того у відомстві заявили, що неявка нардепа не є перешкодою для подальших заходів відповідно до законодавства про адміністративні правопорушення.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...