Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов назвав Гриценка "героєм фейсбуку" через слова про сина в АТО

Четвер, 31 січня 2019, 19:48
Турчинов назвав Гриценка героєм фейсбуку через слова про сина в АТО

Секретар РНБО Олександр Турчинов відповів на звинувачення Анатолія Гриценка "у хованні свого сина від служби в АТО" і заявив, що сам кандидат у президенти від партії "Громадянська позиція" відвідав Донбас лише у 2018 році.

Про це Турчинов написав у Facebook.

"Цей "герой фейсбуку" наважився заїхати на небезпечну відстань від епіцентрів протистояння на Донбасі лише в більш-менш спокійному 2018 році, щоб зробити фотосесію для своєї виборчої кампанії", - наголовив Турчинов.

За словами секретаря РНБО, його син пішов добровольцем до Національної гвардії влітку 2014 року після отримання диплому.

"Він чесно служив, не ховаючись за чужі спини", - додав Турчинов.

Він зазначив, що його син "виконував поставлені завдання у відрядженнях до зони АТО у складі зведених підрозділів НГУ" півтора роки - з літа 2014-го до початку 2016-го року.

"Я багато років знаю Гриценка і можу навести безліч фактів, які доводять його боягузтво, брехливість та пусте позерство. Знаючи про це, він за кожної нагоди розповідає про свої мрії мене розстріляти чи хоча б посадити", - стверджує секретар Ради безпеки.

Крім того, Турчинов звинуватив Гриценка у "знищенні армії".

"На жаль, багато людей продовжують вірити брехні загорнутих у яскраву обгортку брудних популістів, зокрема, таких, як цей "герой", що разом з Януковичем, Саламатіним, Лєбєдєвим та іншими зрадниками знищував та роззброював нашу армію", - підсумував він.

Нагадаємо:

  • Гриценко в інтерв’ю Гордону заявив, що на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова не ховав свого сина від служби в АТО.
  • Генпрокурор обурився словами Гриценка, і заявив, що вимагає вибачення. Він також опублікував світлини сина Олександра з фронту, який пішов туди добровільно.
  • Після цього Гриценко заявив, що не буде вибачатися перед генеральним прокурором Юрієм Луценком, проте приніс вибачення його сину Олександру.
  • Народний депутат Ірина Луценко заявила, що збирається подати в суд на Анатолія Гриценка.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування