Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп звинуватив команду Мюллера в "незаконних витоках інформації"

Понеділок, 8 квітня 2019, 04:39

Президент США Дональд Трамп відкинув публікації про те, що публікація повного тексту доповіді спецпрокурора Мюллера щодо розслідування у "справі РФ" матиме більш руйнівні наслідки, ніж попередній висновок, за яким ні Трамп, ні його соратники не вступали в змову з Кремлем.

Про це він написав у Twitter, передає "Голос Америки".

"Схоже, що команда Роберта Мюллера, яка складається з 13 ненависників Трампа і розлючених демократів, допускає незаконний витік інформації в пресу у той час, як ЗМІ фейковий новин фабрикують власні матеріали, спираючись на джерела або обходячись без них.

Джерела більше не мають ніякого значення для наших корумпованих і нечесних традиційних ЗМІ, вони перетворилися в насмішку!", - написав Трамп.

Нагадаємо:

  • За підсумками розслідування, проведеного спецпрокурором Робертом Мюллером, ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року.
  • Американські спецслужби дійшли висновку, що Росія втрутилася у президентську гонку 2016 року, намагаючись обернути результати виборів на користь Дональда Трампа. Росія заперечує втручання у вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування