Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 18 червня: Зеленський у Німеччині, нові рейтинги

Вівторок, 18 червня 2019, 21:13
Новини 18 червня: Зеленський у Німеччині, нові рейтинги

Зеленський зустрівся з Ангелою Меркель, партія Вакарчука нарощує міць, а партія Порошенка втрачає рейтинг, суд у Росії засудив до тюремних ув’язнень 5 кримських татар з так званої "сімферопольської групи" Хізб ут-Тахрір — новини, які були актуальні 18 червня.

Про Зеленського у Німеччині

Президент України Володимир Зеленський прибув до відомства німецького канцлера для зустрічі з Ангелою Меркель.

Зеленський у Берліні вже зустрівся з главою німецького Бундестагу Вольфгангом Шойбле. Вони розглянули питання продовження санкцій проти РФ і відновлення інфраструктури постраждалого від війни сходу України.

Також Зеленський звернувся до окремих представників бізнесу та політиків Німеччини, які виступають за скасування санкцій проти Росії, і закликав їх побувати на Донбасі.

Про рейтинги

До парламенту можуть пройти партії "Слуга народу" (47,5%), "Опозиційна платформа – За життя" (11%), "Батьківщина" (8,7%), "Європейська солідарність" (8,3%) та "Голос" (5,3%).

Про справу Хізб ут-Тахрір       

Суд у Росії засудив до тюремних ув’язнень 5 кримських татар з так званої "сімферопольської групи" Хізб ут-Тахрір.

Кримчан визнали винними у причетності до організації "Хізб ут-Тахрір", яку в Росії вважають терористичною, і дали від 12 до 17 років суворого режиму.

Про телеграм-канал "Української правди"

Ще трошки, і у нашому телеграм-каналі "УП. Кляті питання" буде 15 тисяч людей. Підписуйтесь і ви, щоб отримувати короткі та зрозумілі пояснення, добірки новин, відповіді на власні питання та щотижневі подкасти.  

Про інші важливі новини

Посол Вільям Тейлор став тимчасово повіреним у справах Сполучених Штатів Америки в Україні, замінивши на цій посаді Крістіну Квін.

Генеральним директором телеканалу ZIK після зміни власника стала продюсер, керівник "Інтер Медіа Продакшн" Наталія Вітрук.

Міністерство внутрішніх справ придбає 13 українських літаків Ан-178 для Єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування