Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

У Полтаві нетверезий поліцейський побив биткою 17-річного студента – керівник академії

Понеділок, 30 вересня 2019, 23:29

У Полтаві 29 вересня двоє нетверезих чоловіків, серед яких працівник поліції, напали на жінку та двох підлітків: після удару бейсбольною битою у хлопця діагностували розрив селезінки.

Джерело: поліція Полтавської області, керівник ГО "Українська академія лідерства" Роман Тичківський

Деталі: 30 вересня поліція повідомила про "ситуацію між двома нетверезими чоловіками та місцевою жителькою", у якій за жінку заступився перехожий. Унаслідок бійки чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Реклама:

Поліція також згадує чоловіка, який вийшов дружині на допомогу і  здійснив постріл угору з пристрою для відстрілу гумових куль.

Силовики встановили нападників. Поліція відкрила два кримінальні провадження – за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження). 

Про напад на підлітків у повідомленні прес-служби поліції не йдеться.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас, керівник ГО "Українська академія лідерства" Роман Тичківський заявив про напад на студента академії.

За його словами, "двоє нетверезих чоловіків здійснили серію нападів на перехожих" – спочатку на підлітків, потім на жінку, яку захистив її чоловік.

Один із нападників виявився співробітником поліції на ім’я Василь Твердохліб. Він вдарив студента бейсбольною битою.

На підтвердження Тичківський показав витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. У ньому вказано, що 45-річний Твердохліб – працівник поліції – у стані алкогольного сп’яніння спричинив тілесне ушкодження 17-річному Максиму Кутняку.

Останнього госпіталізували та виявили розрив селезінки.

Керівник поліції Полтавщини Андрій Замахін 30 вересня також повідомив про двох чоловіків у стані алкогольного сп’яніння, що завдали тілесних ушкоджень кільком громадянам. 

Голова поліції відзначив, що, за даними слідства, "одним із фігурантів конфлікту є працівник батальйону патрульної служби особливого призначення "Полтава".

За його словами, матеріали досудового розслідування направили до територіального управління Державного бюро розслідувань.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: