Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Зеленського пояснили, що йому завадило швидше повернутися з Оману

Вівторок, 14 січня 2020, 15:33
Фото: president.gov.ua

В оточенні президента Володимира Зеленського розповіли: коли той дізнався про падіння літака МАУ і вирішив негайно повертатися з Оману додому, повітряний коридор між країнами був обмежений.

Джерело: коментар Українській правді помічника і головного радника президента з міжнародних питань Андрія Єрмака

Деталі: За словами Єрмака, коли Зеленський під час візиту в Оман дізнався про катастрофу українського літака в Ірані, він прийняв рішення негайно повертатися до Києва. Помічник президента стверджує, що той повернувся в Україну настільки швидко, наскільки це було можливо в ситуації, що склалася в регіоні.

Пряма мова: "Щойно був відкритий повітряний коридор, який був обмежений у зв'язку з трагедією, президент вилетів".

Що було раніше: За спостереженням програми "Схеми", Зеленський прилетів з Оману майже через добу після авіакатастрофи українського літака МАУ в Ірані.

Знати більше: Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані. Все, що відомо

Передісторія:

  • Вранці 8 січня у Офісі президента повідомили, що президент Володимир Зеленський через катастрофу літака МАУ у Тегерані терміново перервав поїздку до Оману та повертається до Києва. 
  • До Оману Зеленський разом з родиною полетів 5 січня. Як повідомили в пресслужбі, візит є офіційним, проте президент скористався послугами рейсового літака, витративши власні кошти.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування