Головні новини вівторка і ночі: Зеленський-націоналіст, водій та російське кіно

Середа, 29 січня 2020, 07:00

В Росії заявили, що Зеленський все більше стає українським націоналістом, водій нахамив пасажирам автобуса за прохання вимкнути російське кіно — новини, які були актуальні 28 січня.

Про Зеленського-націоналіста

Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін заявив, що Зеленський все більше "занурюється в ідеї українського націоналізму".

Про водія автобуса

Водій автобуса, який їхав з Луцька до Києва, відмовився вимкнути російський серіал на прохання двох пасажирок рейсу, і почав штовхати дівчину, яка це знімала на телефон. На знак протесту дівчата вийшли з автобуса.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є телеграм-канал "УП. Кляті питання". На нього підписано більше 18 тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі щось постійно пояснюють, з усього жартують майже у кожному пості, а ще відповідають на питання читачів. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Громадська організація VoxUkraine та фактчекінговий проект VoxCheck склали рейтинг брехунів та маніпуляторів 2019 року: найбільшими брехунами стали Рабінович, Шуфрич, Качний, Тимошенко та Порошенко

Посольство України в Італії вимагає від італійського громадського мовника RAI "відкоригувати" свої дії у зв'язку з висловлюваннями ведучого шоу "L'Eredita", який заявив, що "мала Росія - друга назва України".

В Офісі генпрокурора заявили, що заступник директора ДБР Олександр Бабіков захищав інтереси Януковича в суді — раніше він казав, що не має жодного стосунку до президента-втікача.

У зв’язку з поширенням короноавірусу посольство України в КНР рекомендує українцям, які там перебувають, залишити країну.

Президентка Грузії не зважилася на підтримку нових санкцій проти РФ.

P.S. І ще раз прохання до наших читачів-фрилансерів – візьміть участь у нашому опитуванні, щоб гарна стаття вийшла: http://bit.ly/2sAmJev

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування