Новини 31 січня: візит держсекретаря США, вихід Великої Британії з ЄС

П'ятниця, 31 січня 2020, 19:51
Новини 31 січня: візит держсекретаря США, вихід Великої Британії з ЄС

Зеленський готовий летіти у США хоч завтра, Велика Британія виходить з Євросоюзу — новини, які були актуальні 31 січня.

Про брифінг Зеленського та Помпео

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий летіти у США хоч завтра, якщо у нього буде пакет важливих для України домовленостей, які він зможе там підписати.

Держсекретар США Майк Помпео на пресконференції із українським президентом заявив, що Трамп не висував Зеленському жодних умов для візиту у Вашингтон.

Зеленський висловив сподівання, що Америка буде активніше залучена до процесів мирного врегулювання війни на Донбасі та деокупації Криму через призначення окремого посадовця з цих питань з Держдепу США. 

Про Brexit

День Brexit: сьогодні Велика Британія виходить зі складу ЄС, ставши першою країною, яка залишає блок з моменту його заснування.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є телеграм-канал "УП. Кляті питання". На нього підписано більше 18 тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі щось постійно пояснюють, з усього жартують майже у кожному пості, а ще відповідають на питання читачів. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Працівники "Кварталу 95", друзі Зеленського, родичі його помічників і радників регулярно ходять в Офіс президента в робочий час — "Схеми".

Нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар заявив, що в Україні немає жодних обмежень на демонстрацію російського кіно і заступився за водія автобуса, який відмовився вимкнути російську стрічку на прохання пасажирів і нахамив їм.

У Росії виявили двох перших хворих новим типом китайського коронавіруса на Забайкаллі і в Тюменській області.

Сьогодні спливають два тижні з дня, коли Зеленський наказав правоохоронним органам встановити причетних до запису розмов наради Гончарука — силовикам відомо, хто монтував ролик.

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет знайшов у будівлі уряду перукарню і вирішив перетворити її на кабінет для працівників UkraineInvest, тобто так званих "інвестиційних нянь".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News