Головні новини неділі і ночі: активи Єрмака, затримання бандита на прізвисько "Клоун"

Понеділок, 17 лютого 2020, 07:00

Андрій Єрмак оприлюднив декларацію, у Києві затримали лідера злочинної організації – новини, які були актуальні 16 лютого.

Про гроші Єрмака

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак оприлюднив декларацію за 2019 рік. 

Про бандита на прізвисько "Клоун"

Поліція затримала у Києві лідера злочинної організації, що займалася вимаганням грошей у підприємців. 

Глава наглядової ради великого алкогольного холдингу Global Spirits Євген Черняк повідомив, що затриманий – Євген Анісімов на прізвисько "Клоун", який раніше намагався відібрати його бізнес.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Голова комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги і медичного страхування, нардеп від Слуги народу Михайло Радуцький розповів, що у 2023 році страхова медицина може почати працювати.

Керченський міський "суд" заарештував на 10 діб чотирьох громадян України, затриманих напередодні прикордонним управлінням ФСБ РФ в Азовському морі за нібито незаконний вилов риби.

Заступник голови МЗС РФ Олександр Грушко заявив, що рішення про проведення нового саміту в "нормандському форматі" буде прийнято виходячи з прогресу у виконанні поточних домовленостей.

Микола Донев, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування