Головні новини вівторка і ночі: умова кінця карантину, викриття агента ФСБ

Середа, 15 квітня 2020, 08:00

Ляшко розповів, за яких умов 24 квітня Україна почне виходити з карантину, СБУ викрила у власних лавах генерал-майора, який працював на ФСБ РФ — актуальні новини 14 квітня.

Про кінець карантину

24 квітня Україна почне поетапно виходити з карантину, якщо динаміка зростання кількості хворих буде знижуватися — головний санлікар Віктор Ляшко.

Про агента ФСБ

Голова СБУ Іван Баканов заявив про викриття високопоставленого агента ФСБ у вищих ешелонах влади з погонами генерал-майора СБУ.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

У всьому світі розробляється 70 вакцин проти коронавірусу, три препарати вже проходять випробування на людях.

Сергій Притула не розуміє, чому його називають ймовірним кандидатом на пост мера столиці та включають до соціологічних опитувань — мерство для нього наразі "не пріоритетна історія".

В Україні зафіксовано 3372 випадки захворювання на коронавірус — за добу кількість хворих зросла на 270. Внаслідок ускладнень померли 98 людей, 119 українців одужали.

Польща почне поступово виходити з карантину з 19 квітня — уряд країни планує дозволити працювати більшій частині підприємств, щоб "розморожувати" економіку.

Якби вибори до парламенту відбувалися наступної неділі, найбільше місць отримала б партія влади "Слуга народу", другою йде політсила Порошенка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування