Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд арештував власницю дитсадка, яку підозрюють у вбивстві дитини

П'ятниця, 5 червня 2020, 14:21
Суд арештував власницю дитсадка, яку підозрюють у вбивстві дитини

Шевченківський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 51-річній виховательці приватного нелегального садочка, яку підозрюють у вбивстві однорічної дівчинки.

Джерело: "Укрінформ" із зали суду.

Дослівно суддя: "Суд постановив клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу підозрюваній у скоєні злочину, передбаченого ст. 115 ч. 2 п. 2, задовольнити. Обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 2 серпня включно".

Деталі: Під час судового засідання прокурор надав відео з камер відеоспостереження, які були встановлені в квартирі няні. На час перегляду відео засідання проходило в закритому режимі.

Повідомляється, що прокурор не стримала сліз і не змогла прокоментувати відео, сказавши, що наполягає на арешті підозрюваної.

Адвокат родини Теймур Мамедов зазначив, що "діти були без догляду.

Пряма мова Мамедова: "Ми бачимо, що вона б'є одну дитину, потім штовхає іншу. Вона закрила рот дитині... подушка закрила все обличчя дитини".

Нагадаємо: 

  • 29 травня у Запоріжжі у нелегальному дитячому садочку померла однорічна дівчинка. Смерть дитини наступила внаслідок закриття дихальних шляхів шлунковим вмістом.
  • За фактом смерті дитини було відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: