Новини 14 вересня: Богдан в ДБР, зустріч Лукашенка з Путіним

Понеділок, 14 вересня 2020, 21:29

Богдан заявив, що ніколи не повернеться в Офіс Зеленського, Лукашенко полетів у Сочі на переговори з Путіним, — актуальні новини 14 вересня.

Про Богдана в ДБР

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан на допиті в Державному бюро розслідувань не надав ніяких доказів протиправних контактів та дій українських чиновників з російськими органами влади.

Крім того, Богдан заявив, що більше ніколи не повернеться до команди президента Володимира Зеленського, але може повернутися у політику, якщо буде запит суспільства.

Про зустріч Лукашенка з Путіним

Олександр Лукашенко, який виконує обов’язки президента Білорусі, у понеділок вранці вилетів до Росії на переговори з президентом РФ Володимиром Путіним. 

Під час зустрічі Лукашенко та Путін домовилися, що Росія надасть Білорусі державний кредит на 1,5 мільярда доларів.

Тим часом Світлана Тихановська звернулася до Володимира Путіна і заявила, що всі договори, підписані з нелегітимним Лукашенком, будуть переглянуті новою владою. 

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Лабораторії у Франції і Швеції підтвердили отруєння російського опозиціонера Алексєя Навального нервовим агентом з групи "Новічок".

На тлі підготовки країни до місцевих виборів Петро Порошенко разом з дружиною Мариною подарував одній з церков у Львові сертифікат на пів мільйона гривень.

Станом на понеділок, 14 вересня, 195 гірників шахт Криворізького залізорудного комбінату продовжують акції протесту під землею.

Випускники українських шкіл з 2021 року обов'язково складатимуть Державну підсумкову атестацію з математики.

Вранці 14 вересня у Нікополі сталася стрілянина, у результаті якої загинули двоє людей.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення карантину в Одесі та Дніпрі під час святкування дня міста.