Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини п’ятниці і ночі: зв’язки штабу Трампа і РФ, нова посада зятя Медведчука

Субота, 16 січня 2021, 07:00

У США розсекретять сотні документів про розслідування зв'язків штабу Трампа і Росії, Зять Медведчука очолив найбільшу електромережеву компанію Росії — актуальні новини 15 січня.

Про розсекречування зв’язків штабу Трампа і РФ

У Сполучених Штатах в п'ятницю буде розсекречений масив документів, пов'язаний з подіями, які передували розслідування "Russiagate", ймовірній змові між членами адміністрації Трампа і Росією.

Про нову посаду зятя Медведчука

Рада директорів ПАТ "Россети" достроково припинила повноваження гендиректора Павла Лівінського, призначивши на посаду виконувача обов'язків голови компанії Андрія Рюміна – зятя українського політика і кума президента Росії Віктора Медведчука.

Про Толоку Української правди

УП дарує футболку з оновленим Дон Кіхотом кожному підписнику Толоки УП, який підтримає видання від 1000 грн на рік. Акцію продовжено до кінця січня. 

Долучайтеся до Толоки УП і отримуйте ексклюзивні промокоди від бізнес-партнерів Української правди.

 

Про інші важливі новини

На позачерговому засіданні Кабінет міністрів України забрав функцію закупівлі вакцин від держпідриємства "Медзакупівлі України" і передав процес міжнародній організації Crown Agents.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський просить зібратися фракцію, щоб пояснити свою позицію з приводу запровадження санкцій до нього з боку США через втручання в американські вибори. 

Вищий антикорупційний суд зобов’язав генерального прокурора Ірину Венедіктову розглянути клопотання про передачу так званої "справи Татарова" до НАБУ.  

На офіційному телеграм-каналі Верховної Ради почали опитування щодо ідеї скорочення кількості народних депутатів у парламенті.

Офіс генерального прокурора Ірини Венедіктової з другої спроби відкрив кримінальне провадження проти нардепа-кнопкодава з депутатської групи "Довіра" Андрія Іванчука.

Окрім підприємців з руху #SaveФОП, які ще з грудня протестують проти введення касових апаратів, на Майдані Незалежності з'явилась ще одна акція протесту, організована громадською ініціативою "Стоп тарифний геноцид".

За тиждень до інавгурації новообраного президента США Джо Байдена центр Вашингтона виглядає як місто, що готується до війни.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування