Дубінський хоче особисту зустріч із Зеленським

Вівторок, 26 січня 2021, 12:51
Дубінський хоче особисту зустріч із Зеленським
Фото liga.net

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський, якого президент закликав вийти з фракції, попросив про особисту зустріч з Володимиром Зеленським.

Джерело: відеозвернення Дубінського в You Tube

Пряма мова: "Я прошу вас про особисту зустріч – без посередників, які вливають вам у вуха брехню, і аферистів, які працюють на свої кишені, а не на інтереси України, – щоб донести свої аргументи, і ще раз довести, що готовий боротися за вас. Саме цим я займаюся. І саме тому ніякого виходу з фракції партії, куди мене делегував народ, не буде. Думай-те".

Деталі: Дубінський розповів, що говорив з президентом на засіданні фракції 25 січня – під час святкового фуршету з нагоди дня народження Зеленського, але "не хотів затьмарювати" настрій президента своїми відповідями на його неприємні репліки.

За словами Дубінського, Зеленський став жертвою аферистів, які використовують свій вплив для того, щоб "обкрадати країну і вирішувати свої інтереси".

При цьому нардеп заявив, що сам він "продовжує і продовжуватиме системно боротися за те, щоб зберігався рейтинг" і президента, і "Слуги народу".

Дубінський наголосив, що "ніякої добровільної заяви" про його вихід з фракції партії "Слуга народу" не буде.

А якщо таке рішення прийме фракція, то, за його словами, воно приведе до розвалу фракції, бо "проблема "Слуги народу" не Дубинський, а проблема в тому, що рішення, які приймаються цією фракцією, не відповідають вимогам виборців".

Що було раніше: Співрозмовники УП в "Слузі народу" повідомляли, що президент Володимир Зеленський просив Дубінського вийти із фракції "Слуга народу", але той відмовився.

Читайте також Дар'я Каленюк: Штурм Капітолія тільки прискорив введення санкцій проти Дубінського та інших

Передісторія: 

  • США запровадили санкції проти 7 громадян та 4 медіа України через втручання у президентські вибори Сполучених Штатів. Зокрема, під санкціями опинилися нардеп "Слуги народу" Олександр Дубінський, експомічник нардепа Андрія Деркача Дмитро Ковальчук, колишній прокурор ГПУ Костянтин Кулик, екснардеп-утікач Олександр Онищенко, а також оточення Деркача – Антон Симоненко, Андрій Теліженко, Петро Журавель.
  • Офіс президента анонсував певні кроки щодо притягнення до відповідальності українців, винних у втручанні в американські вибори.
  • Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявляла, що кроки і висловлювання народного депутата від СН Олександра Дубінського часто не збігалися з позицією фракції. Вона говорила, що нардепам потрібен час, щоб вивчити й обговорити ситуацію з ним.
  • Сам Дубінський 15 січня заявив, що просить зібратися фракцію, щоб пояснити свою позицію з приводу запровадження санкцій до нього з боку США через втручання в американські вибори. 

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування