Вовка знову не знайшли, щоб доставити в суд

Четвер, 18 лютого 2021, 13:50
Вовка знову не знайшли, щоб доставити в суд

Главу Окружного адмінсуду Павла Вовка, щодо якого дозволили застосувати примусовий привід, втретє не змогли знайти, щоб привести на суд з обрання йому запобіжного заходу.

Джерело: ЦПК

Деталі: Це уже втретє детективи НАБУ не знайшли Вовка ні за місцем реєстрації, ні за всіма відомими місцями проживання, ні за місцем роботи.

За даними прокурора САП, глава ОАСК у відпустці. Хоча, 16 лютого, Вовк писав у Facebook: "Я на робочому місці й у жодні схованки не граю".

Прокурор подав нове клопотання про його повторний примусовий привід і слідчий суддя Андрій Біцюк вчетверте дозволив привести Вовка.

Наступне засідання призначили у Вищому антикорупційному суді на 22 лютого о 13:30.

Що було раніше: 16 лютого детективи НАБУ вдруге не змогли здійснити примусовий привід Вовка до Вищого антикорупційного суду, де мав відбутися розгляд клопотання про обрання йому 3 млн грн застави.

Очільник Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк ухилявся від вручення підозри та показово ігнорує засідання Вищого антикорупційного суду.

Читайте також: Рука руку миє: чому троє членів ВРП не можуть розглядати відсторонення судді Вовка з ОАСК?

"Ти сумнівався у нашій політичній проституції?" Як нові плівки Вовка показали суддівську імперію влади

"Шеф, давай что-то учудим": НАБУ опублікувало записи "розмов суддів Окружного суду"

Передісторія: Суддів ОАСК, голову Державної судової адміністрації, колишніх високопосадовців та інших осіб підозрюють у: створенні злочинної організації; захопленні держвлади; зловживанні впливом; втручанні у діяльність державних діячів та створенні штучних перешкод у діяльності ВККС та її членів. Підозри суддям передали 17 липня 2020 року.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News