Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 31 травня: Стерненка частково виправдали, Шарія оголосили персоною нон грата

Понеділок, 31 травня 2021, 21:37
Новини 31 травня: Стерненка частково виправдали, Шарія оголосили персоною нон грата

Литва анулювала документи Анатолію Шарію, Стерненку дали умовний термін, але частково виправдали– актуальні новини 31 травня.

Про Шарія

Литва анулювала підозрюваному в держзраді в Україні Анатолію Шарію усі документи та оголосила його персоною нон ґрата. Сам Шарій відреагував на новину на своїх сторінках у соцмережах, зазначивши, що вперше про це чує.

Про Стерненка

Апеляційний суд виправдав Стерненка за обвинуваченням у викраденні й катуванні місцевого депутата Сергія Щербича. Однак він отримав умовний термін за статтею про зброю.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Президенти США Джо Байден й Росії Володимир Путін планують провести зустріч 16 червня у Женеві, але Москва вже визнала наявність розбіжностей щодо тем, які будуть підніматися під час переговорів.

Вчена рада КНУ позбавить Олександра Лукашенка звання почесного доктора вишу 7 червня.

У РФ заявили, що тимчасовий водопровід у Криму, прокладений силами російських військових, зняв водну блокаду окупованого Росією півострова.

Аеропорт "Ужгород" повноцінно запрацює у вересні.

Міноборони Росії сформує в Західному військовому окрузі близько 20 нових з'єднань і військових частин, заявляючи, що робить це у відповідь на дії країн НАТО.

За минулу добу в Україні зафіксували 1 022 нових випадки захворювання на COVID-19, госпіталізували 810 осіб, померли 64 хворих, одужали 4 934 особи.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування