Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 2 серпня: обмеження для невакцинованих, доля Чауса

Понеділок, 2 серпня 2021, 21:17
Новини 2 серпня: обмеження для невакцинованих, доля Чауса

Україна буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих – заявив Радуцький, Чауса викрали з Молдови, щоб зібрати компромат на Бурбу і Порошенка — актуальні новини 2 серпня.

Про обмеження

Україна найближчим часом буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих громадян, каже глава парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький.

"Ми в Україні не говоримо про обов'язкову вакцинацію, ніхто не має права змушувати людину вакцинуватись. Але цілком справедливо вимагати, щоб роботу, яка передбачає контакт з великою кількістю людей, виконували вакциновані співробітники", – заявив він.

Про Чауса

Екссуддю Миколу Чауса вивезли з Молдови і утримували на військових базах, щоб зібрати компромат на колишнього головного розвідника Василя Бурбу і п’ятого президента Петра Порошенка.

Також, за даними УП, СБУ була обізнана і підготовлена до нібито раптової появи викраденого екссудді Миколи Чауса.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Танцівника балету співачки Дорофєєвої жорстоко побив співробітник УДО, коли той виходив із гей-клубу — у нього відбувся крововилив у мозок. Пізніше ДБР затримало нападника — йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Білоруська спортсменка Христина Тимановська, яку намагалися насильно вивезти з Олімпіади після критики керівництва збірної, отримала гуманітарну візу Польщі. Її чоловік втік з Білорусі в Україну.

СБУ заблокувала діяльність громадського об’єднання нардепа Іллі Киви "Патріоти за життя" — угруповання було причетне до розхитування суспільно-політичної ситуації у східних регіонах України.

За добу 1 серпня в Україні зафіксували 265 нових випадків COVID-19, госпіталізували 385 осіб, померли 4 хворих, одужали 176 осіб. Також за минулу добу 38 080 людей вакцинували проти COVID-19.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування