Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 15 вересня: деталі справи смерті Чорновола, "церква у смартфоні" 

Середа, 15 вересня 2021, 21:50
Новини 15 вересня: деталі справи смерті Чорновола, церква у смартфоні 
ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ПЦУ У FACEBOOK

Ексзаступник генпрокурора заявляє, що В’ячеслава Чорновола убили ударами кастета в голову; Православна Церква України запустила мобільний застосунок "Моя церква" — актуальні новини 15 вересня.

Про смерть Чорновола

Ексзаступник генпрокурора наполягає, що лідер Народного руху України В’ячеслав Чорновіл помер не внаслідок ДТП – його убили ударами кастета в голову. 

"Ми розслідували справу про вбивство Чорновола. І встановили, що Чорновола було вбито. Було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія", - заявив Голомша в ефірі "4 каналу".

За його словами, було встановлено, що були відключені подушки безпеки, підроблений огляду місця події, а також встановлено вбивство на Волині основного свідка.

Про застосунок "Моя церква"

Православна Церква України запустила мобільний застосунок "Моя церква", у якому можна знайти найближчий храм, почитати церковні новини чи молитви і початитися зі священником.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

У Дніпрі вибухнув автомобіль — в ньому загинула речниця ДСНС у Дніпровській області та ветеран АТО. Поліція відкрила справу за статтею "терористичний акт".

Політик і бізнесмен Віталій Хомутиннік планує побудувати великий ТРЦ на прибережній частині озера Вирлиця у Києві — місцеві жителі виступають категорично проти.

Конгресмени пропонують адміністрації президента США Джо Байдена передати Україні батареї протиракетної оборони "Залізний купол".

Кабінет Міністрів схвалив проєкт держбюджету на 2022 рік. Він містить скорочення дефіциту до 3,5%, а також зростання зарплат лікарів до 20 тисяч грн, придбання житла усім ветеранам АТО з черги та підвищення стипендій.

В Європарламенті пропонують ЄС не визнавати Держдуму РФ, якщо вибори до неї на цьому тижні будуть визнані фальсифікованими.

За добу 14 вересня в Україні зафіксували 4 640 нових випадків COVID-19 і 93 летальних випадки, госпіталізували 1 609 осіб, одужали 1 858 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 141 796 людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...