Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 9 вересня: бійка у Раді, сварка в Офісі президента

Четвер, 9 вересня 2021, 20:57
Новини 9 вересня: бійка у Раді, сварка в Офісі президента
ФОТО: ЯН ДОБРОНОСОВ / ТЕЛЕГРАФ

У Раді бійка: Тищенко напав на Лероса, Зеленський і Шефір сильно посварились, останній навіть забирав з ОПУ речі – джерела — актуальні новини 9 вересня.

Про бійку в Раді

Нардеп Микола Тищенко напав і почав тягати по залі свого колегу Гео Лероса на засіданні Верховної Ради.

Лерос виступав з трибуни парламенту стосовно проваленої операції українських спецслужб з затримання "вагнерівців". Він заявив, що українцям цікаво знати, "хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак – злили цю спецоперацію".

Тищенко після бійки заявив, що готовий понести відповідальність за бійку з Леросом, який у свою чергу не бачить в своїх словах образ на адресу президента.

Про сварку в ОПУ

У серпні, за даними джерел УП, між президентом Володимиром Зеленським і його першим помічником і давнім другом Сергієм Шефіром виникла серйозна сварка, у результаті якої останній нібито навіть забирав свої речі з Банкової.

Наразі Шефір продовжує працювати на своїй посаді, водночас він уже не впливає майже ні на що.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене – на цей раз після етапу "Діамантової ліги" в Цюріху. Магучіх має військове звання – молодший сержант ЗСУ, а Ласіцкене – звання капітана Збройних сил РФ.

Польща додала громадян України до переліку осіб, яким з 9 вересня дозволений в’їзд до країни, в тому числі з метою туризму.

"Ми будемо починати з показових рейдів" — головний санлікар Ігор Кузін заявив, що поліцейські більш жорстко контролюватимуть дотримання маскового режиму та інших протиепідемічних заходів

"Слуга народу" Андрій Клочко заперечує свою причетність до того, що його 70-річна матір за роки його депутатства стала власницею майна приблизно на 14,5 мільйонів гривень, – каже, їй допомагає його сестра.

Національний банк ухвалив рішення підняти облікову ставку до 8,5%

За добу 8 вересня в Україні зафіксували 3 663 нових випадки COVID-19, госпіталізували 981 особу, помер 61 хворий, одужали 1 546 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 161 169 людей.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування