Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 8 жовтня: смерть нардепа Полякова, новий голова Ради

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 21:04
Новини 8 жовтня: смерть нардепа Полякова, новий голова Ради
ФОТО: FACEBOOK ПОЛЯКОВА

Нардепа "За майбутнє" Антона Полякова знайшли мертвим; Руслан Стефанчук став головою Верховної Ради — актуальні новини 8 жовтня.

Про смерть Полякова

Народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим — йому стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Наразі поліція вивчає такі версії причин смерті Полякова: хронічне захворювання, яке могло призвести до смерті; отруєння якоюсь речовиною - як  самостійно, так і невідомою особою.

"Одним ворогом менше", — так "слуга народу" Галина Третьякова висловилася в депутатському чаті про смерть Антона Полякова, про це заявив нардеп "За майбутнє" Ігор Палиця.

Про Стефанчука

Народні депутати обрали Руслана Стефанчука головою Верховної Ради замість відкликаного напередодні з цієї посади Дмитра Разумкова — його призначення підтримав 261 нардеп.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Куму Путіна і нардепу з ОПЗЖ Віктору Медведчуку оголосили нову підозру — про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.

Нобелівську премію миру 2021 року вручили філіппінській журналістці Марії Рессі та головреду "Нової газети" Дмитру Муратову за "зусилля щодо захисту свободи вираження поглядів".

Міський голова Одеси Труханов заявив, що колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі дав вказівку НАБУ відкрити проти нього справу.

Відстороненому голові правління "Укрексімбанку" Євгену Мецгеру повідомили нову підозру у справі щодо перешкоджання роботі журналістів програми "Схеми".

СБУ перевірить причетність Порошенка і Гонтаревої до справи, через яку куму Путіна Віктору Медведчуку оголошено нову підозру – про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.

За добу 7 жовтня в Україні зафіксували 16 362 нових випадки COVID-19, було госпіталізовано 3 526 осіб, помер 241 пацієнт, одужали 4 720 осіб. Також за минулу добу вакцинували 127 685 людей.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування