Головні новини понеділка і ночі: 11 мільйонів Порошенка юристам, переговори США та Росії

Вівторок, 11 січня 2022, 07:00

Порошенко з-за кордону заплатив 11 мільйонів своїм юристам; переговори США і Росії щодо безпеки завершилися у Женеві — актуальні новини 10 січня і ночі.

Про 11 мільйонів Порошенка

Колишній президент Петро Порошенко, який зараз перебуває за межами України, задекларував витрати майже 11 мільйонів гривень на юридичні послуги.

П’ятий президент Петро Порошенко витратив 11 мільйонів гривень на юридичні послуги у справі проти братів Суркісів, який розглядав Високий суд Лондона, повідомили адвокати.

Про переговори США та Росії

Переговори США та Росії щодо гарантій безпеки в Женеві завершилися. Зустріч проходила на території представництва США при відділенні ООН у Женеві у закритому форматі.

Переговори тривали майже 8 годин.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Посольство Казахстану назвало "вкиданням" інформацію про нібито "український слід" подій у країні.

Президент РФ Володимир Путін не зміг запам'ятати ім'я президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва і на засіданні ОДКБ називав його "Кемелом".

Китай готовий допомогти уряду Казахстану, сприяючи у співпраці правоохоронних органів та сил безпеки для подолання зовнішніх загроз країні.

Російського блогера Данила Мілохіна не впустили в Україну, оскільки він не зміг підтвердити мету своєї поїздки.

Наприкінці грудня адміністрація Байдена "по-тихому" дозволила надати Україні додаткові 200 мільйонів доларів на підтримку оборонної сфери.

Для доставки колективних так званих миротворчих сил Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) до Казахстану було сформоване повітряне угруповання з понад 70 літаків Іл-76 та п'яти Ан-124.

У лікарні помер президент Європейського парламенту Давид Сассолі, йому було 65 років.