Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

МОУ: Інформація по Сєвєродонецьку є закритою, не потрібно шкодити оборонній операції

П'ятниця, 24 червня 2022, 15:11
МОУ: Інформація по Сєвєродонецьку є закритою, не потрібно шкодити оборонній операції
Олександр Мотузяник. фото "Україна - Укрінформ"

Генеральний штаб не коментує інформацію щодо можливого виходу українських військових із міста Сєвєродонецьк на Луганщині, наразі там найгарячіша ділянка фронту.

Джерело: речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу в медіацентрі "Україна - Укрінформ", відповідаючи на запитання

Пряма мова: "Інформація щодо того, чи перебувають частини Збройних сил України в певному районі, включно з Сєвєродонецьком, є закритою. Ми про це не говоримо. Я дуже просив би всіх зосередитися на інфомації, яку подає Генштаб і Міноборони України

Реклама:

Хотів би закликати і журналістів і представників органів державної влади дати можливість ЗСУ повідомляти про дії української армії в межах інформації, яка є відкритою.

Не потрібно шкодити веденню оборонної операції… Вірте в Збройні сили України".

Деталі: Водночас на брифінгу Мотузяник підтвердив, що найгарячішими ділянками фронту залишаються населені пукнти на південному та південно-східному напрямках Сєвєродонецька.

ВІДЕО ДНЯ

Противник значно збільшив кількість авіаційних нальотів. Внаслідок ударів по Лисичанську на навколишнім населеним пунктам зруйновано велику кількість будівель.

За словами речника МОУ, незважаючи на зростаючі втрати особового складу та техніки росіяни продовжують переважати Сили оборони на окремих напрямках у кілька разів, що дає їм змогу здобувати певних тактичних успіхів.

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування