Новини 4 грудня: пожежа в Одесі, кадрові рішення уряду, вечірка Труби

Середа, 4 грудня 2019, 19:41
Новини 4 грудня: пожежа в Одесі, кадрові рішення уряду, вечірка Труби

В Одеському коледжі сталася пожежа, Кабмін звільнив кількох ключових посадовців, Труба після "зливу" прослушки влаштував вечірку — новини, які були актуальні 4 грудня.

Про пожежу

В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виникла пожежа, в результаті якої загинула неповнолітня, та госпіталізували понад 25 осіб.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов під час засідання виконкому заявив, що пожежа могла статися через відсутність опалення, тому там могли користуватися електрообігрівачами.

Про Кабмін

Кабінет міністрів звільнив шістьох чиновників, зокрема Олену Зеркаль із Міністерства закордонних справ та Олега Петренка з Національної служби здоров’я.

Також уряд призначив Антона Дробовича головою Українського інституту національної пам’яті.

Про Трубу

Директор Держбюро розслідувань Роман Труба після "зливу" прослушки нібито з його кабінету не звільнився, а навпаки – затіяв велике свято у столичному ресторані.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Нардеп від "Опозиційною платформи – За життя" Ренат Кузьмін заявив, що він прийшов в будинок, де розташований офіс глави політради Віктора Медведчука, але його не пустили СБУшники з автоматами.

Заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль розповіла, що на початку вересня помічник президента Андрій Єрмак, який відповідає за міжнародний напрям, рекомендував їй "припинити медіаактивність".

Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв назвав прізвища 8 осіб, від яких він вимагає пройти перевірку на детекторі брехні, щоб довести, що вони не причетні до погроз та замаху на нього.

Президент Росії Володимир Путін назвав умови української сторони щодо транзиту газу "економічно неприйнятними".

Верховна Рада прийняла у другому читанні та в цілому законопроєкт про надання статусу та соціальних гарантій добровольцям, які брали участь в антитерористичній операції.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: