Новини 11 червня: "Героям Слава!" на формі, свіжа соціологія

П'ятниця, 11 червня 2021, 21:21
Новини 11 червня: Героям Слава! на формі, свіжа соціологія

"Героям Слава!" на формі збірної України закриють емблемою, соціологи опублікували свіжий президентський рейтинг — актуальні новини 11 червня.

Про форму збірної

Українська збірна на Євро-2020 буде грати у раніше презентованій формі, яка викликала обурення в Росії, проте гасло "Героям Слава!" закриють емблемою національних збірних з мапою України, Тризубом та ще одним написом "Слава Україні" — такими є підсумки переговорів з УЄФА.

Представники посольства Великої Британії в Києві слідом за американськими дипломатами вдягнули нову форму Збірної України на тлі критики з боку Росії та прохання УЄФА прибрати гасло "Героям слава" з неї перед "Євро-2020".

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко за результатами онлайн-засідання виконкому УАФ повідомив, що члени одноголосно затвердили офіційний футбольний статус гасел "Слава Україні" і "Героям слава".

Про соціологію

Якби вибори президента відбувалися на початку червня, то найбільшу підтримку отримав би Зеленський – 30,6%. На другому місці Петро Порошенко – 17,4%.

Найбільшу підтримку у рейтингу має політична сила "Слуга народу", за яку проголосували б 20%, партію "Європейська солідарність" підтримують 18,5%.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель зустрінеться з президентом США Джо Байденом у Білому домі 15 липня для обговорення "Північного потоку-2".

На цих вихідних працюватимуть понад 50 центрів масової вакцинації проти COVID-19 у 15 областях України та в місті Києві — щеплення робитимуть вакциною CoronaVac.

Ексспівробітниця Державного науково-контрольного інституту біотехнологій через недостатній контроль незаконно винесла з роботи 7 флаконів із небезпечними штами вірусів, підозрювана свою провину заперечує.

За добу 10 червня в Україні зафіксували 1 603 нових випадків захворювання на COVID-19, госпіталізували 762 особи, померли 70 хворих, одужали 5 583 особи.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування