14 грудня 2000

Архів

Новини
22:13
Деркач і Азаров виступили із зверненнями до народу
Голова Служби безпеки України Леонід Деркач тільки в четвер зрозумів, що йому треба щось сказати про причетність Кучми до зникнення Георгія. Тирада, повна пафосу, що непрямо підтверджує факт наявності розмов президента.
19:36
Питання на референдум готував Медведчук?
Олександр Чародєєв: "У нас є вихід - дати президенту піти у відставку і нехай він там ображається. У нього це добре виходить. А міністру Кравченко варто одягти його есесівську форму і повіситися в сортирі".
19:16
Доля Деркача і Соловкова в руках Потебенька
Звільняти керівників митниці і СБУ Кучма буде тільки після того, як у ситуації розбереться Потебенько. Але взагалі "гарант" не демонструє жодної стурбованості ситуацією в парламенті.
18:39
Кравченка - у відставку!
Депутати довго радилися, вагалися, але зважилися. Кравченко також став жертвою "справи Гонгадзе". 235 депутатів віддали за це свої голоси, 1 проти, і 28 утримались.
18:03
Мельниченко хотіли дати премію. Велику
Останні два дні забитий хутір Крячки, що причаївся на глухій околиці Василькова, перетворився у справжню журналістську Мекку. Мета столичних візитерів - будинок Івана Олексійовича Мельніченка, батька Миколи Мельніченка.
17:28
"Запис - фальшивка". Деркач усе відкидає
Через три місяця після зникнення Георгія Гонгадзе в СБУ немає жодних даних, які дозволили б знайти журналіста. Але вже зараз, до проведення експертизи, Деркач називає аудиокомпромат "фальшивкою".
17:10
Стенограма ранішнього засідання у Верховній Раді
Ромовська З.В. - Пане міністре, чи можете ви підтвердити, що матерщина є, так би мовити, державною діловою мовою у вищих ешелонах влади?
14:29
Волков: мільйон відсотків, що Кучма не винен
Олександр Волков як і раніше докладає максимум зусиль для пошуку Георгія Гонгадзе. У інтерв'ю УП він заявив, що "з'явилася нова інформація про знайдене в Таращі тіло. За даними Волкова, на момент, коли тіло витягували з ями, на ньому не було прикрас.
14:00
Кучма замовив Вітренко та Гонгадзе. Потебенько все відкидає
На другій відеокасеті, продемонстрованій у четвер в парламенті, Микола Мельниченко повідомляє, що наказ про замах на Вітренко віддав Кучма. Він же доручив викрасти журналіста Гонгадзе.
13:06
Засідання щодо справи Гонгадзе почалося. Кравченко все заперечує
О 12:30, як і було заплановано, в парламенті почалося спеціальне засідання, присвячене інформації про хід розслідування справи щодо зникнення журналіста Георгія Гонгадзе.
12:23
В Москві сказали слово "імпічмент"
Всупереч запевнянням оточення Кучми країна впевнено наближається до політичної кризи. "Імпічмент президенту та міжнародна ізоляція України стають усе більш реальними", - пише московська "Независимая газета".
10:54
Депутати вимагають звільнення Деркача і Соловкова
О 12.30 почнеться спеціальне засідання парламенту у справі Гонгадзе. На засідання запрошені керівники силових відомств - міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко, генеральний прокурор Михайло Потебенько, голова Служби безпеки України Леонід Деркач.